Over Christy's Hair & Care

Bij Christy’s Hair & Care geloven we dat ieder haartype net zo uniek is als de persoon zelf. Mijn doel is om je van je haar te laten houden en je er goed bij te laten voelen.

Mijn naam is Christy Nijstad-Osagie,  de oprichtster van Christy’s Hair & Care. Ik ben geboren en getogen in Nigeria en woon nu in Nederland. 
 
Ik heb altijd een fascinatie voor haar gehad. Ik kan mij nog goed herinneren dat mijn middelbare schoolvriendinnen mij vroegen om hun haar te doen. Bij elke gelegenheid vond ik weer verschillende manieren om hun haar te stijlen, wat me ertoe bracht mijn opleiding voort te zetten aan The Beauty Academy, waar ik een diploma in Beauty Education behaalde. 
Nadat ik van Nigeria naar Nederland was verhuisd en moeder werd van drie kinderen met gemengde haartextuur, werd ik geïnspireerd om mijn opleiding in haarverzorging voort te zetten.  Ik besloot mijn passie, opleiding en ervaring te bundelen en Christy’s Hair & Care te openen.
 
Bij Christy’s Hair & Care weten we dat uw haarverzorgingswens uniek voor u is. Door u een eerste consult aan te bieden en aandachtig naar u te luisteren zorg ik ervoor dat de door u gewenste haarbehandeling en -verzorging wordt geboden.

Hoewel ik gespecialiseerd ben in afro-, golvend-, krullend haar en gemengde haartexturen, bieden we een breed scala aan diensten voor alle haartypes. Daarnaast bied ik ook een reeks producten aan die vrij zijn van sulfaten, parabenen, siliconen, minerale oliën enz. (Curly Girl vriendelijk).  Ik streef ernaar om uitzonderlijke klantenservice te bieden met een warme, vriendelijke en uitnodigende sfeer voor onze bezoekers en klanten. 

Bij Christy’s Hair & Care vertrek je met de woorden  “I Love My Hair!”.  
Christy Nijstad-Osagie